Posts

Showing posts from September, 2009

rojak

lama betul tak update blog. sejak terminate broadband last august, terus bersawang blog ni. paling2 pun bukak fb kejap. itu pun nasib baik angah mu'az ada streamyx. saya cuba lagi sekali pertukaran utk sesi sekolah januari 2010. harap2 dpt la tukar. kali ni try mintak masuk penang (seberang perai tengah). hari tu mintak kedah (kulim) tak dpt. kalau dpt tukar p utara, sapa2 nk jalan sana, boleh la singgah umah :)

***********************
jeles btul tgk dua hot mommies yg juga rakan blogger ni bertemu. isshhh tak dpt bayangkan kalau mu'az dpt jumpa dua 'hot chic' ni hehe (qila & juju). sure tatau mana satu mana pilihhhhh :p. harap2 dpt juga bertemu live dgn kawan2 maya ni. jumpa nazs pun kejap sgt hari tu waktu nk collect soft toys mu'az. x sempat borak pun. aishhh.

***********************
mu'az dah 1 tahun 5 bulan. kejap btul masa berlalu. tak lama lagi dah setahun setengah. boleh jadi abg dh kot ;)

***********************
apa lagi nk tulis. hmmm saya smbung nanti …