Posts

Showing posts from January, 2010

suara hati

11 jan. baru dapat tulis 1st entry for 2010. sekarang saya bersekolah 2 alam. ajar morning session skit, afternoon sikit. working hours 930 - 330 p.m. so ok la, pagi2 boleh la main2 dgn mu'az sblm btolak p skolah around 815. takde lah mcm last year, lepas subuh dah kelam kabut nak meredah traffic p kajang tu. gombak ke kajang bukan dekat ye puan2. hampir 30km one way.

anak bujang ibu yg sulung tu, kesian betul tgk dia sekarang. asyik merap je (menangis) je. rindu ayah dia rasanya. ye lah, sebulan cuti skolah kami ada di utara. petang2 ayah bawa jalan naik motor pusing taman. kat KL sapa nk bawa pusing2 taman naik motor. ibu tak pandai bawak motor, mu'az. huhuu. ptg2 smpai rumah pun dh hampir pkl 5pm. dalam pkl 6 ambik mu'az sure dia berlari dari sliding door tadika dia pegi kat ibu.

lately dia kejap2 tarik tgn ibu, ambik tudung, stokin ibu semua siap, bagi kat ibu dia, suh pakai. kalau tak dia nangis. lps tu dia berlari ambik kasut dia & cap merah yg ayah bagi dia pakai …